Gyógyszerészeti tanácsadás

Mit tegyünk, ha már tisztában vagyunk vele, milyen nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok hiányoznak szervezetünkből, ám nem tudunk eligazodni az étrendkiegészítők széles palettáján? Mit mikor, mennyi ideig, s mivel együtt érdemes szedni, mit kerüljünk, mire figyeljünk? Mik az adott tápanyagok természetes forrásai?

Konzultációnk során segítek Önnek a szervezetben az optimális mennyiségben és módon hasznosuló hatóanyagok, gyógyszerformák kiválasztásában, s pontos adagolási útmutatóval látom el.

Amennyiben Ön hagyományos gyógyszeres terápiát is folytat, s szívesen tájékozódna régóta használt, vagy újonnan felírt gyógyszerei felől ( mire írták, hogyan, mikor, s meddig célszerű szednie), lehetősége van nyugodt körülmények között, kellő idő ráfordítással, szakemberrel konzultálnia.

Megtudhatja, mit tehet Ön saját egészsége érdekében- hogyan mérsékelheti a mellékhatásokat, védheti ki a szerek közti kölcsönhatásokat, milyen egyéb termékek szedése javallt egy adott gyógyszer alkalmazása mellett, hogy az esetleges hiányállapotokat elkerülje.

Kérdezze gyógyszerészét!

A konzultáció díja: 17.000 Ft/45 perc

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán.