Homeopátia, mert működik – 220 éve.. ❤️

“Ha homeopátia, akkor Dr. Lantos Gabriella Zsófia.

Gabi neve összeforrt számomra a szakmaisággal, elhivatottsággal, türelemmel, megértéssel, kitartással, maximalizmussal. A homeopátia iránti elköteleződése és tisztelete számomra nagy biztonságot adott és hitet abban, hogy jóúton járunk.

Egy közel 10 évig tartó köhögés kapcsán kértem Gabi segítségét. Voltam korábban a nyugati és keleti orvoslás sok szakemberénél, de a valódi okot és gyógymódot sosem találtuk meg.

Gabival 2 évig figyeltük közösen testem és lelkem alakulását, gyógyulását. Összetett, nagyon szép folyamat volt, ami kezdetben szkepticizmussal, egy kicsit „hiszem ha látom” hozzáállással párosult. És szinte azonnal megláttam, megéreztem. Kezdetben a fizikai tünetek, „furcsaságok”, szokatlan történések győztek meg arról, hogy ez működik. Hatott a szer, aminek kézzelfogható eredményei lettek nálam.

Kellett hozzá nagyfokú türelem és bizalom a homeopata szakember személyében. Egy nagyon szép együttműködés kezdődött: én figyeltem testem, lelkem rezdüléseit Ő pedig megfejtette azokat.

Mindig tudta – és el is magyarázta nekem -, hogy mit, miért és hogyan kell szednem. Mindig elérhető volt, amikor szükségem volt rá és ez óriási biztonságot adott. Kedves és határozott volt a nehezebb pillanatokban is. Mert olyanok is voltak. Amikor úgy éreztem, kezdek belefáradni a krónikus állapotom mindennapi tüneteibe vagy amikor egy akut betegség lefolyása jobban megviselt. Talán ezért is követtem szóról szóra az utasításait, 100 %-os bizalommal, teljes biztonsággal.

Így juthattunk el oda, hogy a 2. év végére elmondhatjuk: meggyógyultam. Szinte teljesen elmúltak a testi tüneteim, de ami számomra még fontosabb, hogy a szívem, lelkem sokkal boldogabb.

Átalakult az életem, valóra váltom az álmaimat. 2 éve egyetlen szem gyógyszert (izomlazító krémet vagy egy „sima” fejfájáscsillapítót) sem vettem be, mert már másban hiszek. A tünetek megértésében, az üzenetükben, a „hasonlót hasonlóval” elvben. A saját életerőmben. A homeopátiában.

Köszönöm Neked, Gabi, hogy mindezt megmutattad és megtanítottad nekem. Hálás szívvel, nagy nagy szeretettel gondolok Rád és a legjobbakat kívánom a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

Ajánlom Gabit és a homeopátiát minden olyan egészségre vágyó embernek, aki hajlandó és képes meghallani önmaga üzeneteit, támogató szeretettel elindulni azon az úton, ahol kellő türelemmel és kitartással egy sokkal egészségesebb és boldogabb élet várja.”

Köszönöm szépen:

Szőke Annamária

A homeopátiáról, amit biztosan elmondhatok az általad megszerzett tapasztalásokból, hogy segít, azonban ez, ezek nem olyan „pirulák”, amelyek gyorsan hatnak, hanem idő kell ahhoz, hogy segítsenek.

Az elején én is azt gondoltam, hogy gyorsabban lesz eredmény számomra, sokszor vártam, és nem az következett be amire számítottam.

Néha bizony elbizonytalanodtam hatásában, de ha elkezdtem, akkor végig akartam csinálni, a természetes utat választva. Most úgy érzem már, hogy érdemes volt végig menni az úton. Persze most is vannak mélypontok, de azokon próbálok már úrrá lenni.

Gondolom, a hatás eléréséhez vezető út, attól is függ, ki milyen állapotban van, amikor kapcsolatba kerül veled, és a szerekkel.

Úgy gondolom, Neked ez az út van megírva, a mások gyógyítása, a lélek gyógyítása, amit megerősíteni saját megtapasztalásom útján tudok Neked.

Azt látom, ebben tudsz kiteljesedni, és ebben nagyon ügyes és jó szakember vagy!!!!!!!!!

Nem hiába fektettél bele ennyi energiát, minden téren.

Szeretettel ölellek,

Ági

Már hónapok óta szedem az étrend-kiegészítőket és vitaminokat, amiket felírtál nekem.

A panaszaim, – telítettség-érzés, anyagcsere és emésztési zavarok, – teljesen elmúltak. Abszolút fittnek érzem magam, jól alszom, kipihenten ébredek. Állítólag már nem is horkolok. Nem vagyok fáradékony és még a Covid sem tudja az életem megkeseríteni. Persze hatással van rám, de nem állok az összezuhanás szélén. Sőt úgy érzem, hogy az immunrendszerem még a vírusnak is ellenállna, ha elkapnám.

Szóval, nagyon köszönöm a tanácsadást és a javaslatokat!

Csaba

Dr. Lantos Gabriellához rendszeresen visszatérő arcüreggyulladás és húgyúti problémák miatt fordultam, nekem is egy kedves ismerősöm ajánlotta, akinek már segített. A tüneteimet régebben antibiotikummal kezelték, de azt már tapasztalatból tudtam, hogy ez a megoldás hosszú távon nem működik. Személyében egy rendkívül felkészült, a problémát több szempontból megközelítő segítőre találtam. 2019 őszén kezdtük el a terápiát, először egy részletes állapotfelmérésre került sor, amelyet több hónapos további konzultációk követtek, amelynek eredményeként teljesen rendbe jöttem, tüneteim teljesen megszűntek, lelkileg is megerősödtem, és emellett megtanultam azt is, hogy nem kell egyből a gyógyszerekhez nyúlni.

Mindenkinek szeretettel tudom ajánlani, hogy forduljanak hozzá bizalommal.

Köszönöm a segítségét,

Viktória

Nagy sikere volt a darabnak is, Hangának pedig különösen, hihetetlenül természetesen játszott, mintha a közege lenne a színpad.

Köszönjük a munkád és segítséged!

Bea

Pajzsmirigy problémám és a probléma miatti tünetek okán kerestem fel Gabit. Már 3-4 hónap terápia után normális értéket mutatott a vérvétel eredménye.

Tüneteim-hőhullám, alvásprobléma, bélműködés- csökkentek, most két év után sokkal jobban érzem magam. Sőt, az idei parlagfűszezonban csak reggelente tüsszögök, napközben el is felejtem, hogy allergiás vagyok/voltam.

Csodálatos szer a homeopátia, amúgy is a természetesség híve voltam mindig, most Gabi jóvoltából méginkább az lettem, és rávezetett, hogy mindig az egész embert kell figyelnem magamban az egészség megtartásáért.

Hálás köszönet:

Vali

Köszönöm szépen, Gabi,

Sokat kaptam Tőled, úgy kb. 20 éve, amikor megismertetted velem a homeopatiás gyógymódot😍

Azóta is azt alkalmazom.

Hálás szívvel gondolok rád.😍

Márti

Kedves Gabriella!

Szeretnénk megköszönni azt a finom, szeretetteljes és mégis objektív támogatást amit nekünk adott.

A kislányommal (18 🙂 ) együtt kezdtük el Önnel a munkát, én feltétlen bizalom, a kislányom pedig a kételkedés, de nyitottság bázisán.

Az együttműködés két éves folyamata szinte magától rajzolódott ki és alakult ki az a ciklus, amiben együtt töltöttük az időt. A befejezés és lezárás kérdés nélküli volt, mert mind a kislányom, mind én végigjártunk és lezártunk egy nagyon nehéz, változásokkal és kihívásokkal teli életszakaszt-

A kislányom a kamasz évei végén van, sportoló, érettségizett, koronavírus járvány után, pályaválasztási nehézségekkel, az önmagával való küzdés és önismereti út mindennapjaiban, de határozott egyéniségként élve az életét.

Én 20 év után a változás és az anyai áldozati minta megtörése mellett döntöttem, így elindítottam a válás folyamatát a férjemmel. Célom az volt, hogy ezt a mindannyiunknak nehéz időszakot és a minőségi átvezetést szeretetteljesen tudjam végigvinni úgy, hogy a család lelki békéje a lehetőségek szerint megmaradjon és párkapcsolati minőség nélkül sikerüljön újjáépíteni a családi rendszert.

Gabriella ezt a folyamatot követte velünk végig hónapról hónapra konzultálva és kérdezve végig az éppen aktuális státuszt – ahol voltak mély és még mélyebb pontok, majd kiemelkedőbb, felívelő szakaszok.

Nyitottan, odafigyelve, a tudatos/racionális, valamint a testi jelzésekből is szőtt – és álmok szintjén jelentkező tudatalatti szintet is befoglalva – választotta ki (kislányom éppen aktuális helyzetére is tekintettel) azt az éppen aktuális következő szert, ami éppen tüzet, erőt vagy vizet, azaz elfogadást, nyugalmat, alkalmazkodást hozott.

Az, hogy a kislányommal egymásra hatva, néha azonos szerek mentén, egyfajta lelki közösségben jártunk Gabriellához, nagyon különleges volt; a kislányommal való kapcsolatomat mélyítette.

A szereket mindig nagyon vártam és általában erős reakcióm volt ezekre, akár nagyon erős éjszakai álmok formájában is.

Nem ismerem a hatásmechanizmusokat, de a testi/lelki kapuk nyitását a szerek által megéltem.

Ha össze kellene foglalnom, a hála elsősorban annak az örömnek szól, amit Gabriella közvetítésével azáltal kaptunk, hogy az értelem/test/tudatalatti és a szív útja összhangba kerülhetett a természetgyógyászat, mint módszer által.

Köszönjük szépen 🙂

Gabi

2021 augusztusában, végső elkeseredésben, reménytelenül, megtörten, érkeztem az első konzultációmra, egy mappányi orvosi lelettel az azt megelőző, körülbelül 2 éves kálváriát követően. Rengeteg tünetem volt, mint testi, mint lelki, amelyre a hagyományos orvoslás, csak annyit tudott mondani: szervi bajom nincs, sajnos nem tudják mi okozza a szédülésem, nőgyógyászati bajaim, végbél tüneteim, migrénemet, pánik rohamaim tömkelegét. Utolsó utáni reményem volt a homeopátia és vele együtt Dr Lantos Gabriella Zsófia, aki a mai napon kijelenthetem: Meggyógyított!

Az út rögös volt, sokszor éreztem azt, hogy rajtam nem lehet segíteni, bennem valami csúnyán félre siklott, kész, vége, ennyi, feladom…aztán sokszor már csak arra eszméletem fel, hogy ez is megszűnt, az is csillapodott, még vegül már szermentesen is minden a legnagyobb rendben volt velem.

A homeopátia és a türelem ez alatt a másfél év alatt, elhozta számomra azt az érzést, amit már régen éreztem, egy kiegyensúlyozott boldog lelki állapotot.

Örökké hálás leszek! Köszönöm!

Maczkóné Deli Zsuzsanna

Tisztelt Doktornő!

Mégegyszer szeretném megköszönni az Ön korrektségét, empátiáját, gondoskodását, ritka az ilyen nagybetűs EMBER!  Amennyiben a szteroid kezelés eléri a célját, és már nem lesz szükségem rá, feltétlenül megkeresem Önt.

Üdvözlettel:  Zsuzsa

Kedves Doktornő!

Másfél éve nem szűnő nőgyógyászati panaszaim és az ezzel párhuzamosan sűrűsödő magánéleti nehézségeim miatt fordultam a homeopátiához.
Nemcsak azt értem el a terápia által, hogy sikerült a tüneteim mögé látnom, hanem vissza is kaptam az irányítást az életem fölött.
A legnagyobb köszönettel azért tartozom Önnek, mert tiszteletben tartotta az utamat. Kész megoldások helyett mindig nyitva hagyta számomra a lehetőségeket, soha nem utasított, csak javasolt. Nyitottan hallgatta meg a sokszor zavarba ejtő élményeimről szóló beszámolóimat, és soha nem éreztette velem, hogy valamit rosszul csinálnék. Kitartóan és türelmesen vezetett engem, önmagam felé.
Úgy érzem, ez a hozzáállás azért nagy kincs, mert csakis így lehet gyógyulni: türelmesen és ítélkezésmentesen.
Nagyon köszönöm a valódi odafigyelést, és azt, hogy soha nem hagyott kétségek között! ♥️

Orsolya

Kedves Gabi!

Még most is elfogódottan gondolok vissza a homeopátias terápia időszakára.

Mélységesen rossz állapotban voltam és tudtam, hogy csodára van szükségem, mert nem tudok egyedül talpra állni és így nem lehet élni.  A legszükségesebb napi feladataim is kínkeservesen tudtam elvégezni. A depresszió, nem szűnő, csillapíthatatlan migrénes fájdalom, erőtlenség, alvászavar, nőgyógyászati panaszok mellett a legjobban a pánikrohamoktól és a lelkem-szívem csillapíthatatlan fájdalmától szenvedtem. Beragadtam ebbe az állapotba és életem során először nem mozdult semmi, nem jött a fordulópont.

Amikor eszembe jutott a homeopátia, már felismertem, hogy a nyugtatók és fájdalomcsillapítók csak rontottak az állapotomon.

Gabit a megérzésemre hagyatkozva választottam. Idáig is nagyon nehéz volt eljutnom, mert nem tudtam tisztán gondolkodni, csak annyit tudtam, hogy sürgősen segítségre van szükségem. 10 hónapig kísért Gabi és a kiválasztott szerem, ami ellen az elején még tiltakoztam is. Néhány hét múlva, amikor az összes tünetem egyszerre jelentkezett, fel akartam adni. Gabi támogatott és átlendített a holtponton. Röviddel utána – máig kristálytisztán emlékszem arra a reggelre- amikor felébredtem és döbbenten azt éreztem, hogy most minden megváltozott. Mintha hosszú idő után felbukkantam volna a víz alól és könnyedén képes voltam lélegezni. Eltűnt az a szorongató sötétség, ami a mindennapjaimat mérgezte.

Ezután minden tünetem rohamos javulásnak indult és mire Gabi úgy ítélte meg, hogy lezárhatjuk a terápiát, rendeződtek a családi kapcsolataim, könnyedén lezártam egy párkapcsolatot, amitől 5 éve nem tudtam megszabadulni és megtaláltam az új otthonom, amit nagyon szeretek.

Visszatért és megerősödött az önmagamba vetett hitem. Talán eddig végig rossz helyen voltam.

Most jó. Hálásan köszönöm.

Brigi

Történetem

 

2023. októberében igen erős érzelmi sokk ért, utána lassan a test mindkét oldalán, az ízületeknél, és az izmokban megjelenő fájdalom kezdte megváltoztatni az életem. 2021. novemberében autoimmun ízületi gyulladást, polymyalgia rheumatica-t diagnosztizáltak. Az igen nagy fájdalommal, és nagy mozgáskorlátozottsággal járó betegséget szteroiddal (induláskor 16 mg) kezdték kezelni. Tájékoztattak, hogy ha ez nem használ, akkor egy erősen májkárosító gyógyszer következik majd.

A szteroid használt, a fájdalmak csökkentek, de magas vérnyomásom lett;  vérnyomáscsökkentőt, gyomorvédőt, calciumot, káliumot kellett szednem. Az arcom is megváltozott, és a testem is, a karjaimon bevérzések voltak.

Elküldtek mindenféle vizsgálatra, a hasnyálmirigyemen neuroendokrin tumort találtak, a májam mindkét lebenyén cisztákat és hemangiomákat. A hipotézis szerint ez a tumor volt a felelős az ízületi betegségért (ebben erősen kételkedtem). A műtét 2022 márciusában sikeresen végződött, azóta kontrollra járok.

A műtét után – a szteroid hatására – kis javulás kezdődött, és mivel javult valami, a szteroid mennyiségét csökkenteni kezdte az orvos.

A műtét után lábadozva, 2022. augusztusában meghalt anyám, és láss csodát, újra erősödni kezdtek a fájdalmaim. A kezelőorvossal e-mail-ben próbáltam a kapcsolatot felvenni, mivel nem sikerült, elmentem hozzá a megadott időpont előtt 2 hónappal. Azt mondta, hogy a szteroidot újra nagyobb dózisban kell majd szednem. E mellett olyan kommunikációs élményben volt részem, hogy az épületből kijőve, megfogadtam, hogy ide többet nem jövök, és kezembe veszem a testem felett a kontrollt.

Először akupunktúrával és párhuzamosan kineziológiával próbálkoztam, ami a javulásban elvitt egy pontig, de igazán átütő eredmény nem jött; maradtak a nehézségek, a fájdalmak kicsit csökkentek. Ezzel egyidőben tovább csökkentettem a szteroidot (egyeztettem egy orvossal).

2023. áprilisában rátaláltam a neten Gabriellára, és májustól elkezdődött a közös munka. Amikor először kortyoltam a szerből, és azon a héten erősödni kezdtek a fájdalmak, nagyon boldog lettem, mert tudtam, ugyan eltart egy darabig a fájdalom, de utána jön a javulás; ki kell bírni, mert jó lesz! És jó lett! Lassú, de folyamatos fejlődés indult: eltűntek fájdalmak itt-ott, könnyebben fel tudtam állni, ügyesen fel tudtam újra öltözni. Késő ősszel munkába mentem, késésben voltam, jött a busz, és futni kezdtem. Ettől úgy megdöbbentem, megálltam, szinte földbe gyökereztek a lábaim: én most futottam! A buszvezető rám nézett kérdőn, és persze elment. Azóta ez gyakori program lett, futok a busz, troli után, hidegben nem jó sokat várni! Az aluljáróban már a lépcső közepén is lemegyek, a hannoveri villamosra felszállok váltott lábbal, és a fiamékhoz a negyedikre is felmegyek, fél lábon állva felhúzom a zoknit, fél kézzel kapaszkodok leszállás előtt a buszon, a jobb májlebenyemen nincsen ciszta és hemangioma! A mozgás visszanyerése mellett lelki változások is történtek, több kollégám is mondta, hogy sugárzok, sokat mosolygok (ez régebben nem volt). Másképp gondolkodom az élet dolgairól is.

Most úgy írom ezeket a sorokat, hogy ezen a héten lezártuk a terápiát. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam Gabriellát! Köszönöm!

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán