Ajánlások, megtapasztalások

Homeopátia, mert működik- 220 éve.. ❤️

 

 

 

Köszönöm szépen, Szőke Annamária ☺️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” Ha homeopátia, akkor Dr. Lantos Gabriella Zsófia.

 

 

 

Gabi neve összeforrt számomra a szakmaisággal, elhivatottsággal, türelemmel, megértéssel, kitartással, maximalizmussal. A homeopátia iránti elköteleződése és tisztelete számomra nagy biztonságot adott és hitet abban, hogy jóúton járunk.

 

 

 

Egy közel 10 évig tartó köhögés kapcsán kértem Gabi segítségét. Voltam korábban a nyugati és keleti orvoslás sok szakemberénél, de a valódi okot és gyógymódot sosem találtuk meg.

 

 

 

Gabival 2 évig figyeltük közösen testem és lelkem alakulását, gyógyulását. Összetett, nagyon szép folyamat volt, ami kezdetben szkepticizmussal, egy kicsit „hiszem ha látom” hozzáállással párosult. És szinte azonnal megláttam, megéreztem. Kezdetben a fizikai tünetek, „furcsaságok”, szokatlan történések győztek meg arról, hogy ez működik. Hatott a szer, aminek kézzelfogható eredményei lettek nálam.

 

 

 

Kellett hozzá nagyfokú türelem és bizalom a homeopata szakember személyében. Egy nagyon szép együttműködés kezdődött: én figyeltem testem, lelkem rezdüléseit Ő pedig megfejtette azokat.

 

 

 

Mindig tudta – és el is magyarázta nekem -, hogy mit, miért és hogyan kell szednem. Mindig elérhető volt, amikor szükségem volt rá és ez óriási biztonságot adott. Kedves és határozott volt a nehezebb pillanatokban is. Mert olyanok is voltak. Amikor úgy éreztem, kezdek belefáradni a krónikus állapotom mindennapi tüneteibe vagy amikor egy akut betegség lefolyása jobban megviselt. Talán ezért is követtem szóról szóra az utasításait, 100 %-os bizalommal, teljes biztonsággal.

 

 

 

Így juthattunk el oda, hogy a 2. év végére elmondhatjuk: meggyógyultam. Szinte teljesen elmúltak a testi tüneteim, de ami számomra még fontosabb, hogy a szívem, lelkem sokkal boldogabb.

 

 

 

Átalakult az életem, valóra váltom az álmaimat. 2 éve egyetlen szem gyógyszert (izomlazító krémet vagy egy „sima” fejfájáscsillapítót) sem vettem be, mert már másban hiszek. A tünetek megértésében, az üzenetükben, a „hasonlót hasonlóval” elvben. A saját életerőmben. A homeopátiában.

 

 

 

Köszönöm Neked, Gabi, hogy mindezt megmutattad és megtanítottad nekem. Hálás szívvel, nagy nagy szeretettel gondolok Rád és a legjobbakat kívánom a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

 

 

 

Ajánlom Gabit és a homeopátiát minden olyan egészségre vágyó embernek, aki hajlandó és képes meghallani önmaga üzeneteit, támogató szeretettel elindulni azon az úton, ahol kellő türelemmel és kitartással egy sokkal egészségesebb és boldogabb élet várja.”

 

 

 

 

 

 

A homeopátiáról, amit biztosan elmondhatok az általad megszerzett tapasztalásokból, hogy segít, azonban ez, ezek nem olyan „pirulák”, amelyek gyorsan hatnak, hanem idő kell ahhoz, hogy segítsenek.

 

Az elején én is azt gondoltam, hogy gyorsabban lesz eredmény számomra, sokszor vártam, és nem az következett be amire számítottam.

 

Néha bizony elbizonytalanodtam hatásában, de ha elkezdtem, akkor végig akartam csinálni, a természetes utat választva.

 

Most úgy érzem már, hogy érdemes volt végig menni az úton.

 

Persze most is vannak mélypontok, de azokon próbálok már úrrá lenni.

 

Gondolom, a hatás eléréséhez vezető út, attól is függ, ki milyen állapotban van, amikor kapcsolatba kerül veled, és a szerekkel.

 

Úgy gondolom, Neked ez az út van megírva, a mások gyógyítása, a lélek gyógyítása, amit megerősíteni saját megtapasztalásom útján tudok Neked. 

 

Azt látom, ebben tudsz kiteljesedni, és ebben nagyon ügyes és jó szakember vagy!!!!!!!!!

 

Nem hiába fektettél bele ennyi energiát, minden téren.

 

 

Szeretettel ölellek,

 

 

Ági

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már hónapok óta szedem az étrend-kiegészítőket és vitaminokat, amiket felírtál nekem.

 

 

A panaszaim, – telítettség-érzés, anyagcsere és emésztési zavarok, – teljesen elmúltak.

 

 

Abszolút fittnek érzem magam, jól alszom, kipihenten ébredek. Állítólag már nem is horkolok.

 

Nem vagyok fáradékony és még a Covid sem tudja az életem megkeseríteni. Persze hatással van rám, de nem állok az összezuhanás szélén.

 

Sőt úgy érzem, hogy az immunrendszerem még a vírusnak is ellenállna, ha elkapnám.

 

 

Szóval, nagyon köszönöm a tanácsadást és a javaslatokat!

 

 

Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Lantos Gabriellához rendszeresen visszatérő arcüreggyulladás és húgyúti problémák miatt fordultam, nekem is egy kedves ismerősöm ajánlotta, akinek már segített. A tüneteimet régebben antibiotikummal kezelték, de azt

 

már tapasztalatból tudtam, hogy ez a megoldás hosszú távon nem működik. Személyében egy rendkívül felkészült, a problémát több szempontból megközelítő segítőre találtam. 2019 őszén kezdtük el a terápiát, először egy részletes állapotfelméréste került sor, amelyet több hónapos további konzultációk követtek, amelynek eredményeként teljesen rendbe jöttem, tüneteim teljesen megszűntek, lelkileg is megerősödtem, és emellett megtanultam azt is, hogy nem kell egyből a gyógyszerekhez nyúlni.

 

Mindenkinek szeretettel tudom ajánlani, hogy forduljanak hozzá bizalommal.

 

 

Köszöm a segítségét,

 

Viktória

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy sikere volt a darabnak is, Hangának pedig különösen….hihetetlenül természetesen játszott, mintha a közege lenne a színpad….köszönjük a munkád és segítséged!

 

Bea 

 

 

 

 

Tisztelt Doktornő!
Ma voltam pajzsmirigy hormon vizsgálaton, és normális lett a TSH, a T3, T4 és az Anti -TPO
értékem is. Örülök, mert 3/4 éve mindegyik érték eltért egy kissé a normálistól.
Üdvözlettel: Vali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Név

 

 

 

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 

Név

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 

Név

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán