Fül-orr-gége panaszok kisgyermekeknél

Fül-orr-gége panaszok kisgyermekeknél

 

A kisgyermekek közösségbe kerülésével a visszatérő légúti fertőzések beárnyékolják a családok mindennapjait, különösen az őszi-téli időszakokban.

“Fülesnek” lenni nem vidám dolog, miképp a Micimackóban sem az.. 🙂
Antibiotikumok, fülcseppek, orrcseppek, váladékoldók, láz- és fájdalomcsillapítók ellenére végleges gyógyulást nem remélhetünk- hűvösebb szél, huzat, esős, nedves idő belobbantja újra és újra a gyulladást. A fülmelegítő sapka, infralámpa jótékony hatása ellenére, a fül érintettsége éles, idegi fájdalmat, s így sok álmatlan éjszakát, nagy riadalmat okoz minden elszenvedőnek és családtagjainak.

A belső fül gyulladásos izzadmánya a dobhártya gyakori felszúrását igényelheti, mely hosszú távon hegesedéshez, a hallás károsodásához is vezethet, nem beszélve a dobhártya esetleges perforációjáról, mely ez utóbbi szövődményt jó eséllyel garantálja.

A klasszikus homeopátia a fülgyulladásra és mandulagyulladásra fogékony kis páciensek ördögi körét állítja meg, s a probléma gyökerét kikezelve mentesít e kálváriától.

Az orr- és garatmandulák nagyon fontos nyirokszerveink, immuntevékenységükkel megállítják az alsó- és felső légúti gyulladások tovaterjedését. Gyakori gyulladásuk magas lázzal, gennyedésekkel, duzzadással, a légzés és nyelés nehezítettségével jár, mely antibiotikumok, orrcseppek, váladékoldók rendszeres használatát igényli. A mandulák lappangó állapotú, de tartósan fennálló gyulladása lefoglalja a szervezet védekező rendszerét, homeopatikus szemmel nézve, az öngyógyító erő nagy részét leköti. Gócként jelen léve, gyengíti a szívet, ízületi problémákhoz, hajhulláshoz vezethet- emiatt sokszor távolítják el őket műtétileg, még a kisiskolás kor végéig.

A klasszikus homeopátia megfelelő út ezen fogékonyság megszüntetésére, a visszatérő gyulladások kiiktatására, segítségével elkerülhetővé válik a műtét.

Jöjjön el, keressük és találjuk meg a probléma valódi gyökerét.

Lépjen a gyógyulás útjára most- kezdjünk bele!

Kattintson a gombra és foglaljon időpontot!

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán.