Bach virágterápia

A Bach virágterápia egy szelíd, emberközeli, nagyon finom rezgésterápia, melynek alapelveit Dr. Edward Bach (1886-1936) angol orvos fogalmazta meg.
Munkája során arra jött rá, hogy a felbomlott lelki egyensúly tartóssá válva, testi tünetekben nyilvánul meg, s betegséggé alakul. Egészségünk helyreállításához nélkülözhetetlen tehát visszanyerni a lelki béke állapotát, melyben segítségünkre vannak e természetes kivonatok.

Dr. Bach 38- féle virágeszenciát és egy összetett készítményt (Rescue- Elsősegélycseppek) kísérletezett ki élete során. A lelki sérüléseket 7 alapvető csoportba sorolta: a magány, a félelem és biztonságérzet hiánya, a kétely és bizonytalanság, a véleményekre, hatásokra való fokozott érzékenység- befolyásolhatóság, a másokért érzett aggodalom, a jelen iránti érdeklődés hiánya, valamint a csüggedtség, depresszió.

A Bach virágeszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból vagy főzetekből készült, dinamizált, finom cseppfolyós kivonatok. Mellékhatásuk nincs, biztonsággal alkalmazhatók hagyományos gyógyszeres és homeopátiás terápia mellett is.

A klasszikus, Bach doktor-féle, 38 eszenciát alkalmazom- önállóan vagy maximum 7-féle szer individuálisan összeállított keverékével.
A tanácsadás beszélgetésen és a virágok képeinek kiválasztásán alapszik.

Bach virágterápia ára 17.000Ft/45 perc

Az illető személyre szabott cseppkeverékét elkészítem, ennek a konzultáción felüli ára 3000.-Ft.

Egy üveg általában 2-3 hétig tart, sokszor ennyi a terápia. Amennyiben szükséges, újra kérheti a keveréket.

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán.