Dr. Lantos Gabriella Zsófia

Bemutatkozás

Gyógyszerész-családból származom, így a “békebeli”, emberközpontú gyógyszerészet gyerekkorom óta meghatározta életem.

1996-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, klinikai gyógyszerészet szakágon, majd tanulmányaimat folytatva, 2000-ben gyógyszerhatástan szakvizsgát szereztem.
Családi gyógyszertárunkban kezdtem el dolgozni, édesapám mellett, az ő tapasztalatait és a gyógyulás természetes, népi módszereit alkalmazva, lehetőleg minél kevesebb kemikáliát javasolva a hozzánk betérőknek. Azóta számos helyen megfordultam, de patikai munkám mindig is ezeken az elveken alapult.

Homeopátiát 2001-től kezdtem tanulni, ekkor még csupán a klinikai alkalmazási területeit 2002- ben francia CEDH (Centre d’ Enseignement et de Dèveloppement de l’Homéopathie) diplomát szereztem klinikai homeopátiából.

Érdeklődésem gyorsan a klasszikus homeopátia felé fordult, mely egy életre szóló szerelem és szenvedély lett számomra. 2017-ben diplomáztam a brit CHE (Centre for Homeopathic Education), azóta hivatalosan is klasszikus homeopata vagyok.

2008 óta használom a Schüssler-féle biokémiai sókat, arcdiagnózissal bővítve tanácsadásaim, 2009 óta pedig a Bach-virágesszenciák is az eszköztáromhoz tartoznak.
2010-2014 között Németországban a homeopátia őshazájában dolgoztam és bővítettem ismereteimet. Németországban a patikai munka része volt a páciensek homeopátiás, Schüssler-sós, valamint Bach virágterápiás tanácsadása is.

2012-ben elvégeztem az Agykontroll és a gyógyításban használatos Agykontroll ultra tanfolyamokat, megismerkedtem a GNM (Germanische Neue Medizine), majd az RH (Recall Healing) nézeteivel, melyek megérteni segítenek a testi elváltozások lelki okát és értelmét, nélkülözhetetlen tudásanyag.
2016-ban találkoztam a szufik ősi arcelemző technikájával, az al Ferasaval, melynek elsajátítása és gyakorlása a legújabb szívügyem.
2016 óta ismerkedem a kínai orvoslással, 2017-ben Tuina (kínai) masszőr vizsgát tettem- e holisztikus tudásanyagot is használom gyógyítói munkám során.
Energetikai gyógyászattal is foglalkozom- Reiki Mester és tanár vagyok.
Életcélomnak tartom az emberek inspirálását testi, lelki, szellemi egészségük megtartására, melyet személyes példamutatásommal, tudásom átadásával, vagyis az én Gyógyító Szereimmel érek el.

Dr. Lantos Gabriella Zsófia
CEDH, CHE diplomás homeopata

Lépjen velem kapcsolatba!

Elérhetőségeim

e-mail: drlantos@gyogyirasz.hu

mobil: +36 30 5252 600

Skype: Gyogyirasz

Cím: Budapest, Hegedűs Gyula utca, XIII. kerület

Könnyen megközelíthető helyen: az M3 metró, valamint a 4-6 villamos vonalán..